Afscheid curator Liesbeth Visee, officiële aankondiging curator Anne Mul 

Curator Liesbeth Visee neemt komende maand afscheid van Nieuwe Vide. Na vele jaren betrokken geweest te zijn bij de stichting gaat zij een nieuwe uitdaging aan bij St Joost School of Art & Design.

 

Liesbeth Visee

Visee: “De afgelopen jaren heb ik ongelooflijk veel geleerd en gedaan bij Nieuwe Vide. Het waren mooie maar soms ook roerige tijden, waarin ik samen met het geweldige team inspirerende en spraakmakende projecten heb mogen realiseren. Met vertrouwen draag ik de koers van Nieuwe Vide over aan de rest van het team, die dat zonder twijfel op een goede manier verder zullen vormgeven. Ik ben ontzettend dankbaar voor alles wat ik hier heb kunnen doen, en wens Nieuwe Vide een mooie en tegendraadse toekomst toe.”

Met het vertrek van Liesbeth Visee kondigen we ook graag officieel de positie van curator Anne Mul aan. Anne Mul is sinds begin 2022 al werkzaam als co-curator voor Nieuwe Vide, en zal de komende tijd de inhoudelijke koers in samenwerking met de rest van het team verder voorzetten.

 De gehele Nieuwe Vide broedplaats en het team bedankt Liesbeth voor haar grote inzet voor de kunstwereld in Haarlem en wenst Liesbeth veel geluk met haar nieuwe baan!

Anne Mul