Verwacht

ned / eng

De aankomende tijd hebben we de volgende evenementen georganiseerd:

UNTOLD – UNFOLD
In de tentoonstelling UNTOLD – UNFOLD reageren de drie kunstenaars; Meli KuhnMarianne Lammersen en Candela Murillo via hun werk op een woelige wereld die voortdurend aan verandering onderhevig is. Vertrekpunt is de constante zoektocht binnen in jezelf naar een verhouding tot deze wereld. Het gebeurt niet dáár, maar hier. Niet in snelheid, maar in vertraging. Niet in onrust, maar in stilte.

 

Kunstlijn 2022
Dit jaar vindt de kusntlijn 2 weekenden plaats, namelijk op 5-6 en 12-13 november. Tijdens deze weekenden opent onder anderen de bovenstaande tentoonstelling UNTOLD – UNFOLDt en stellen andere studiomakers hun ateliers open voor publiek.


Spreading Seeds: Building Worlds in the Ashes of the Apocalypse
Tijdens de Stripdagen Haarlem 2022 en in de tentoonstelling ULTIMATUM (4horsemen) stond het thema wereldbouwen centraal. Welke werelden zijn er door de apocalyptische 4horsemen gecreëerd? Wat zien we allemaal op de muur? En welke werelden zouden we zelf bouwen?

Met de afgelopen Teken or Leave it zijn we bezig geweest met het thema ‘worldbuilding.’ Als vervolg daarop zullen er in het begin van 2023 panelgesrpekken plaatsvinden over de toekomst van beeldverhaal in de Nederland.

Teken or leave it
Tijden de tekenavonden is iedereen welkom om te komen teken. Neem je eigen materiaal mee of maak gebruik van het materiaal dat aanwezig is.

Soephoek 
Elke woensdag om 13:00 is er zelf gemaakte soep, kom langs en eet gezellig een kommetje mee!