Educatie

ned / eng

Met de klas meer te weten komen over hedendaagse kunst? Dat kan bij Nieuwe Vide.

 

 

Nieuwe Vide biedt kleinschalige workshops aan voor het voortgezet onderwijs. Experimenteren en kennismaken met verschillende technieken staan hierin centraal. Leerlingen maken kennis met de denk- en werkwijze van een kunstenaar, waar mogelijk gerelateerd aan de tentoonstelling die te zien is in de expositieruimte bij Nieuwe Vide. De leerlingen passen hun opgedane kennis direct toe in praktische opdrachten en krijgen de ruimte om van alles uit te proberen.

Nieuwe Vide is aangesloten bij Meet Art Now, een Haarlems programma voor hedendaagse beeldende kunst voor groepen uit het voortgezet onderwijs, MBO en HBO van binnen en buiten Haarlem. Voor meer informatie en het boeken van workshops: www.meetartnow.nl Boekingen voor workshops worden afgehandeld door Meet Art Now. Liever een workshop op maat? Neem contact met ons op via info@nieuwevide.nl en informeer naar de mogelijkheden.

Ben je tussen de 14 en 20 jaar oud en wil je buiten schooltijden meer leren over hedendaagse kunst en design? Kijk dan ook eens op onze pagina over ARTCORE , een interdisciplinair jongerenprogramma voor hedendaagse kunst dat we organiseren i.s.m. 37PK.

Mail voor info over workshops naar:

info@nieuwevide.nl

Meld je nu aan voor:
ARTCORE
ARTCORE is een interdisciplinair Haarlems jongerenplatform
waarbij het draait om kunst en design.

ARTCORE

Cineclub