Zaalverhuur

ned / eng

Heb jij een ruimte nodig voor een workshop, repetitie, vergadering of borrel? Nieuwe Vide verhuurt twee verschillende ruimtes in haar gebouw. Dus wil jij een workshop, bedrijfsuitje, werkborrel of ander evenement organiseren in een oud industrieel-gebouw middenin de creatieve sector? Dan ben je bij Nieuwe Vide aan het goede adres.

Nieuwe Vide bevindt zich op het Stroom-terrein in de Waarderpolder op 10 minuten loopafstand van het station Haarlem. Van 1902 tot de jaren 1970 was dit terrein een electriciteitscentrale en waren in Nieuwe Vide de directie- en medewerkers-kantoren gehuisvest. Nieuwe Vide trok in 1994 in dit pand, en is een kunstpodium en broedplaats.

Projectruimte
Deze ruime zaal kan voor allerlei activiteiten gebruikt worden: workshops, vergaderingen, theater- of dansrepetities, experimenten met kunst, lezingen, etc. Er kunnen tussen de 30-60 personen in de ruimte afhankelijk van de activiteit. Er zijn een scherm, beamer, en verduisterende gordijnen aanwezig. Klik op de afbeeldingen om de ruimte beter te bekijken.

 

Expo-ruimte
Het is ook mogelijk om onze tentoonstellingsruimte te huren, en tussen de hedendaagse kunst te vergaderen, borrelen of een workshop te doen. Er kunnen in deze ruimte tussen 80-100 personen afhankelijk van de activiteit. Er is een verduisterde ruimte, waar films afgespeeld kunnen worden. Het is mogelijk om een scherm in de ruimte te plaatsen. Elke tentoonstelling is anders, dus afhankelijk van de aanwezige kunst, kunnen de huurvoorwaarden varieren. Als er een tentoonstelling is, is het ook mogelijk om een rondleiding bij je event te boeken!

Wil je catering tijdens je evenement? Dat kan Nieuwe Vide ook voor je regelen.

Klik op de foto’s om ze beter te bekijken.

 

Nieuwe Vide hanteert een glijdend schaaltarief, afhankelijk van inkomen, organisatie en winstoogmerk.
Voor meer informatie over de zaalverhuur, en om een offerte op te vragen, neem contact met ons op.
Ons contactpersoon hiervoor is Kris Lauwen.

Studios