ARTCORE

ned / eng

ONGERENPLATFORM VOOR KUNST EN DESIGN IN HAARLEM

Voor jongeren in de leeftijd van 14-20 jaar.

Wil je mode ontwerpen of een film maken? Experimenteer je graag met nieuwe materialen of ben je juist een conceptueel denker? Teken je graag of zou je graag een lichtshow willen maken bij een concert? Dit kan allemaal bij ARTCORE!

 

 

 

Al jouw creatieve ideeën kun je de vrije loop laten bij ons en wij gaan met jouw wensen aan de slag! Ontmoet leeftijdsgenoten die ook creatief bezig zijn en zich verder willen ontwikkelen.

ARTCORE is een interdisciplinair Haarlems jongerenplatform waarbij het draait om kunst en design. We werken samen met 37PK en Nieuwe Vide. Deze kunstinstellingen openen hun deuren voor ons, geven ons een kijkje achter de schermen en bieden ons de ruimte om eigen projecten te realiseren. Een groep van maximaal vijftien geselecteerde jongeren gaat samen met twee coaches, Marianne Hotske Hamersma en Duck Zwolsman ontdekken wat er zich afspeelt in de creatieve wereld van Haarlem en omstreken.

 

 

ARTCORE biedt een wekelijks programma met workshops, excursies, een werkruimte, een netwerk en een tal van mogelijkheden. Wat we precies gaan doen, dat bepalen jullie! De deelnemers van ARTCORE zijn het middelpunt van het programma.

In april vinden de intake gesprekken plaats om te kijken of ARTCORE bij je past. Voorbereiding is niet nodig, wel enthousiasme en een open mind. Direct na de meivakantie starten we met de ARTCORE Kick off.

Educatie

Slappe Druiven Scherpe Randjes