Lost and never found – Ahmad Mallah

Lost and never found – Ahmad Mallah

Wij van Nieuwe Vide zijn solidair met de slachtoffers van genocide en veroordelen de jarenlange onderdrukking van het Palestijnse volk. Nieuwe Vide beschouwt vrede en het einde van de bezetting als de enige oplossing om een ​​einde te maken aan de apartheid. Wij willen steun blijven bieden aan de vrede, steun aan Palestijnse kunstenaars. Om te beginnen zullen wij op ons gebouw het spandoek ‘Lost and never found’ van de Palestijns-Syrische queer kunstenaar Ahmad Mallah tonen, wij zullen niet zwijgen, om in solidariteit is om kunstenaars te laten zien dat ze niet alleen zijn als anderen zich afkeren. Ons doel zal altijd zijn om solidariteit te uitten, om ruimte te bieden voor zichtbaarheid en verbinding, om de gezichten van de abstracte verhalen te laten zien.

 

We raden u aan het werk van Ahmad Mallah te gaan bekijken op verschillende plekken in Nederland, bijvoorbeeld bij No Limits! Art Castle in het Sexyland gebouw, als onderdeel van de tentoonstelling ‘Protest’ die op 8 december werd geopend.

 Zowel op zijn website als bij No Limits! Art Castle verkoopt Ahmad alle portretten uit deze serie en schenkt 50% van het geld aan de PCRF, het Palestine Children’s Relief Fund, om zijn kunstpraktijk in solidariteit met het Palestijnse volk te brengen.

 

https://artahmadmallah.com/

Meer info & Artist statement