Presentatie Journal & Lecture Dr. Joanna Freer

ned / eng

Vanaf zondag 5 maart is Nieuwe Vide’s Journal of Humanity nummer 5 verkrijgbaar. Dit nummer vescheen bij onze expositie ‘Does KittyKat know there’s a pigeon on the clothes closet?’, die t/m die dag was te zien.

Het magazine bevat bijdragen van Joshua Baumgarten, dr. Joanna Freer, Ytje Veenstra, David Jobanputra, Lynnette Launsbury en David S. Wills. En daarnaast illustraties van Trik, Illustrarie en een strip van Schwantz. De vormgeving is gedaan door Jaap Smit & Magda Skibinska. Het magazine kost 4,95 euro.

Joshua Baumgarten, organisator van The Irrational Library Stage bij Nieuwe Vide (19 & 26 februari) las deze dag voor uit zijn bijdrage aan het magazine. Tijdens zijn voordracht zagen we illustraties gemaakt door studenten van Artez, Zwolle, naar aanleiding van de voorgedragen teksten. De illustraties werden gemaakt onder leiding van docent en illustrator TRIK. 

Dr. Joanna Freer gaf vandaag een lezing met als uitgangspunt: Jack Kerouac. Zij keek vanuit een politieke hoek naar Kerouac’s werk en plaatste dat werk in de context van de rebellie van een jonge generatie. Dr. Joanna Freer is verbonden aan de Universiteit van Exeter.