Programma Dit Lichaam van Ons bij Nieuwe Vide 1 & 2 Juni

Naast de expositie opening van Dit Lichaam van Ons op 1 juni, 16:00u, gelijktijdig met Het Jong Feministisch Collectief Zinefest, zal er ook een programma zijn tijdens de stripdagen.

Opening Dit Lichaam van Ons
1 juni, 16:00u 

Sterric 1 juni 17:30
Stripmaker Sterric zal haar lievelingstrips en inspiraties met ons delen en het publiek uitnodigen om hun eigen boeken mee te nemen en te delen! Dit is een mogelijkheid om samen te komen als stripliefhebbers, nieuwe strips te ontdekken, vrienden te maken, en te ontprikkelen tijdens de drukke dagen van Stripdagen Haarlem.

Flash tattoos door Leyla Ali 13:00 – 18:00
Leyla is een illustrator en DLVO lid, met grote liefde voor primaire kleuren en gedurfde lijnvoering. Ze werkt graag aan projecten gefocust op sociale rechtvaardigheid en voor film- en animatiefestivals. Haar favoriete bezigheid is karakters tekenen en experimenteren met verschillende materialen. Haar nieuwste obsessie zijn animaties en tatoeage. Zij maakt speciale flash zinefest tattoos voor 1 juni! Je kunt haar een DM sturen voor een tijdslot. 

Panelgesprek 2 juni, 12:00 – 13:30 (Met brunch) 
Tijdens de Stripdagen Haarlem zal er in de expositie een panelgesprek plaatsvinden op 2 juni (met brunch, 12:00u) en er zal een intersectionele leeshoek/hang out zijn. Het panel zal bestaan uit Abe Borst, (Dit Lichaam van Ons) Mina Rassouli (Artez alumnus 2022), Herman Roozen ((voormalig) Stripmaker des Vaderlands), met als moderator: Sigge Stegeman.
Generatiekloof of generalisatiegekloot? Een gesprek over de toekomst en het verleden tussen drie generaties van stripmakers.

Daarnaast loopt live-tekenaar/visual note-taker Menah het Stripdagen weekend bij ons rond om visual note-taking te doen.