Teken Or Leave It Workshop door Faria van Creij-Callender

De workshop vindt plaats op 01.03.2023 van 19:00 tot 22:00. 

Faria van Creij-Callender (1998) is een surrealistische schilder die zich bezighoudt met een speelse benadering van dualiteit. Ze is momenteel af aan het studeren van de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunst. Symboliek, het verleden en heden, en gelaagdheid die vervolgens tot haar gemixte achtergrond spreken komen voornamelijk naar voren in haar composities.

De workshop
De stijl van Faria is gebaseerd op laat-Renaissance en Barok-achtige invloeden die vervolgens in hedendaagse situaties worden geplaatst en dit zal terugkomen in de workshop zelf. Bloemboeketten zullen als stillevens worden gebruikt om of realistisch na te tekenen, of/en volledig uit elkaar getrokken worden om eigen composities mee te maken. Er is de mogelijkheid om tips te krijgen hoe een tekening zo natuurgetrouw mogelijk op te bouwen, of om juist helemaal in je eigen bloemenwereld te duiken.

Meld je aan voor de workshop door een mail te sturen naar info@nieuwevide.nl

De workshop kost €10 per persoon, voor mensen die dit niet kunnen betalen zijn er geen kosten aan de workshop verbonden. Zie hier voor algemene informatie over Teken Or Leave It en andere data.