Teken or Leave It: Workshops ‘Tata State of Mind’

Zou jij willen leren hoe jij je mening in één beeld kan vangen? Of zou je in meerdere tekeningen ‘het verhaal, achter het verhaal’ willen kunnen vertellen?

Tekenend journalist Eva Hilhorst en cartoonist TRIK hebben samen een project Tata State of Mind opgezet, waarbij ze door middel van tekenworkshops tot een genuanceerd beeld willen komen over Tata Steel. Zo willen ze ook deelnemers van Teken or Leave It vragen om op de situatie te reageren. 

Tijdens de workshop van TRIK op woensdagavond 25 mei ligt het accent op het vangen van de (Tata) situatie in één beeld. Bij de workshop van Eva Hilhorst op 8 juni ga je juist leren hoe je een uitgebreider verhaal kan vertellen aan de hand van meerdere beelden. 

Het resultaat kun je natuurlijk mee naar huis nemen. Maar je mag het ook ophangen in de tentoonstellingen ULTIMATUM (4horsemen), dat tijdens de Stripdagen Haarlem bij Nieuwe Vide te zien zal zijn. Dus kom 25 mei en/of 8 juni van 19:00-20:30 naar de Teken or Leave It Workshops bij Nieuwe Vide. Daarna is er nog de gelegenheid om tot 22:00 te tekenen.

Meer informatie over Teken or Leave It Workshops.