08.11.2023 – Workshop Teken Or Leave it: FE-MINI-ISM

Workshop
Teken or leave it: 19:00u – 22:00u.Lotte van den Hoogen presenteert haar project Fe-mini-ism, waarmee ze verbinding wil uitlokken door het delen van persoonlijke verhalen. In deze workshop wordt aan alle deelnemers gevraagd een zine te maken over een ervaring/levensverhaal rond feministische thema’s waarvan zij denken dat ze iemand anders ten goede kunnen komen.
Deze ervaring/verhaal kan iets zijn dat hun leven verandert of gewoon iets dat hen is overkomen toen ze die ochtend naar de bushalte liepen. We gaan zines maken vanuit deze thematiek.
Teken or Leave It is een tweemaandelijkse avond voor illustratoren, makers en mensen die graag creëren. Tijdens deze avonden kunnen we samenwerken, van elkaar leren, of gewoon apart maar naast elkaar aan individuele projecten werken. Maar Teken or Leave It is vooral een moment om te ontspannen en te creëren.
Breng je eigen materiaal en project waar je aan werkt, ideeën, en wat je maar wilt. Wij zorgen voor een ruimte en er zal wat materiaal beschikbaar zijn om mee te experimenteren.
Een avond per maand is er een open tekenavond en op de andere avond wordt een thematische workshop gegeven door een gastkunstenaar met daarna een open tekenavond.
Schuif om de woensdag aan bij de Nieuwe Vide van 19:00-21:30. De deuren openen om 18:30.
Kosten: 10 euro*
We werken met een ’sliding scale’ Kun je het niet betalen, stuur ons een bericht!

Energieplein 69, Haarlem