Haarlem Town Queers

ned / eng

Haarlem Town Queers is een directe reactie vanuit de gemeenschap om inclusieve queerruimtes en evenementen voor een groeiende queergemeenschap in Haarlem.

 

HTQ maakt content en organiseert evenementen, workshops, hangouts en meer, voor en door intersectionele queergemeenschappen in Haarlem.

Haarlem Town Queers organizes Queer artist Meet ups at Nieuwe Vide.

Queer Artist Meet up #1
De Queer Artist Meetup is een samenwerking tussen HTQ & Nieuwe Vide voor en door queer artiesten en makers die betrokken zijn bij alles – van beeldende kunst tot muziek tot literatuur en performance. Dit doen we om ruimte te bieden voor verbinding en samenwerking binnen onze queergemeenschap.

Eerste bijeenkomst 29 maart
Onze eerste meetup vindt plaats op 29 maart van 16-18:00 uur in Nieuwe Vide Artspace and Studios. Deze eerste bijeenkomst wordt georganiseerd door Miles Silvagni en Anne Mul onder het genot van een drankje en een hapje.

Miles Silvagni is een fotograaf die zich voornamelijk bezighoudt met redactionele, documentaire- en kunstfotografie. Zijn focus ligt vaak op onze plaats in de wereld en hoe we ervoor kiezen daarin te bestaan.

Anne Mul is onderzoeker, curator en directeur van Nieuwe Vide. Hen vormt ook de helft van de artistieke samenwerking, Significant Otherness Co-/Lab naast Saskia Burggraaf.

 

Collectieven

Jong Feministisch Collectief