Talking Anxiety

ned / eng

Talking Anxiety

Talking Anxiety waren discussieavonden over angst. Een kleine groep mensen kwamen samen (max. 8 deelnemers) om het onderwerp verder onderzoeken.
Op deze avonden kunnen ervaringen en gedachtes over angst in een vertrouwelijke omgeving gedeeld worden. Wie meedoet, mag zelf kiezen of en hoeveel hij of zij over zichzelf wil vertellen. U kunt zowel eens of meerdere keren komen.
De eerste bijeenkomst zal een algemene zijn. We zullen vragen onderzoeken als “Wat is angst?” , “Hoe merken we het als we angstig zijn?” en “Wat is de invloed van angst?”. Uit het gesprek van deze avond distilleren we vier thema’s die we de overige avonden gaan onderzoeken. Hou dit event in de gaten om te weten welke dit zullen zijn.
De discussieavonden starten om 19.00 en zullen rond 21.00 afgelopen zijn. De expositie Daydreaming Subverts the World is op deze dagen langer open zodat u daar van tevoren een kijkje kan nemen. De discussieavonden zelf zullen achter gesloten deuren plaatsvinden.
Gelieve uw plaats te reserveren door een email te sturen naar bureaucontemporaryanxiety@gmail.com. Gelieve ook aan te geven of u liever in het Nederlands of in het Engels discussieert.
Alle bevindingen van het Bureau door middel van vragenlijsten en discussie avonden zullen uiteindelijk zullen uiteindelijk leiden tot een eindpresentatie op 5 november.
(Mochten reiskosten voor u een probleem zijn, laat dit dan weten, dan kunnen wij ze wellicht vergoeden.)

Talking Anxiety vond plaats in het kader van de expositie ‘Daydreaming Subverts the World’ en werd gehost door Bureau for the Investigation of Contemporary Anxiety.

Woe 20 sept

19:00u

Do 28 sept

19:00u

Do 5 okt

19:00u

Do 12 okt

19:00u

Do 19 okt

19:00u

Eindpresentatie van eerste ontdekkingen vond plaats op
5 November 2017, tijdens Kunstlijn

DAYDREAMING SUBVERTS THE WORLD