We…Are Doomed (Pragmatic Propaganda)

ned / eng

Nieuwe Vide presenteert de performance van de band The Irrational Library en illustrator TRIK, die zaterdag 23 januari online via een videoshow te volgen zal zijn. Dit ter ere van de lancering van hun nieuwe boek/album ‘We…are Doomed’ (Pragmatic Propaganda).

Heb je de presentatie van zaterdag 23 januari gemist? Hier kan je de lancering van ‘We…are Doomed’ (Pragmatic Propaganda) terugkijken.

‘We…are Doomed’ (Pragmatic Propaganda) is een cross-over project dat politiek design, nieuws-cartoons, ‘spoken word’ en muziek met elkaar verbindt. Het nieuwe boek vol sociaal-politieke illustraties/cartoons van illustrator TRIK is tevens het derde muziekalbum van de band The Irrational Library. Om de dieperliggende boodschap van ‘Pragmatic Propaganda’ zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen zijn de grafische werken van TRIK gecombineerd in woord en beeld met de teksten van leadzanger en dichter Joshua Baumgarten, en viceversa. Dit is cartoon-activisme ‘meets’ spokensoulpunkrock’n roll. Zet de CD/plaat op, duik in het boek en wordt gebombardeerd. Als je wilt weten waar we als wereld op dit moment staan, is dit het tijdsdocument wat je niet wilt missen. Naast verscheidene on- en offline promotie, gaat er een propagandatour plaatsvinden met diverse performances langs event locaties, kunstgalerie festivals en overige podia, vol kunst, muziek en performances. Hierbij zal het werk van TRIK op diverse wijze de combinatie en confrontatie aangaan met de muziek van de band The Irrational Library, in een ‘full-spectre’ performance te zien op livestream. Come get some!

Lees meer over de tour.

TRIK©