Nieuwe Vide Studio’s # 3

ned / eng

Nieuwe Vide Studio’s #3: Jaromir Mulders
Performance/Installatie

In de audiovisuele performance ‘Perspectief, Torens en Vervorming’ rezen klinkende objecten op uit de mist. De objecten creërden een klinkend driedimensionaal landschap. Het landschap werd live bewerkt door Jaromir Mulders, waardoor nieuw beeld en geluid ontstond.

Het werk werd eerst live gespeeld – tijdens de opening – en bleef daarna staan als installatie. Mulders was zelf ook op zaterdag en zondag aanwezig.

Over Jaromir Mulders

Jaromir Mulders is organisator van Nieuwe Vide’s Sound Hackspace. Mulders is in 2018 afgestudeerd in de richting Muziek en Technolgie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU) en is programmeur, componist en ontwerper. Hij is geintereseeerd in het creëren van systemen die geluid produceren, gebaseerd op visuele input. Zo ontwerpt en programmeert hij zijn eigen synthesizer, en maakt hij nieuwe effecten.

Over Nieuwe Vide Studio’s:

Nieuwe Vide Studio’s is een initiatief dat in 2017 werd gestart om kunstenaars uit het gebouw een platform te geven.

Vanuit deze reeks geven we kunstenaars die bij ons een studio huren – of nauw zijn betrokken bij onze organisatie – twee keer per jaar de mogelijkheid om een weekend lang uit te pakken in de expositieruimte. Eigenlijk laten we met deze reeks dus zien wat Nieuwe Vide als broedplaats in huis heeft.

29.06.2018-01.07.2018

Opening: vrijdag 29 juni om 18u.

Met performance om: 19.30u

Expositie is te zien van 29 juni t/m 1 juli.

Openingstijden zaterdag en zondag: 12.00-17.00u.

 

Facebook event

www.jaromirmulders.nl

 

Activiteiten