Soepboek

ned / eng

SOEP HOEK – presentatie Nieuwe Vide’s Journal of Humanity nr. 7

Ter gelegenheid van Nieuwe Vide’s Soep Boek (Nieuwe Vide’s Journal of Humanity nr 7) organiseert Nieuwe Vide een speciale Soep Hoek: Een lunch met lekkere hapjes, verzorgd door Kookstudio Haarlem. Ook Ricky zal weer een legendarische soep maken.

Elke week om 13.00 uur is er in Nieuwe Vide een Soep Hoek: de wekelijkse soepmaaltijd met brood, voor €1,50. In het kader van deze wekelijkse gezelligheid heeft Nieuwe Vide een magazine in de vorm van een krant gepubliceerd: het Soep Boek.
Het Soep Boek gaat over eten als sociaal bindmiddel en hoe we ons steentje kunnen bijdragen als het gaat om voedselproductie in de toekomst. Met bijdragen van voedselactivisten, voedselorganisaties (The New Farm, Den Haag) schrijvers (Machteld Leij, Ali Berlow, Lotte van Geijn), kunstenaars (Annette Behrens), bezielde koks (Wereldkeuken, Kookstudio Haarlem) en Haarlemse illustratoren (TRIK, Tessel Dekker van Segolia Design, Ytje Veenstra) en striptekenaar Schwantz.

Het Soep Boek is ontworpen door Yessica Deira, derdejaars student Grafisch Ontwerp aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag (KABK). Nieuwe Vide werkt per magazine samen met een student van het vak Design Office, dat wordt gegeven door Chantal Hendriksen en Gijsbert Dijker.
Het Soep Boek is gratis verkrijgbaar.

Woensdag 23.05.2018 om 13.00u.

Soep door Ricky

Hapjes door Kookstudio Haarlem, zowel vegetarisch als met vlees.

 €1,50 per persoon

 

Activiteiten