Teken or Leave it: Una Jongenelis

ned / eng

Una Jongenelis (Amsterdam, 1997) is striptekenaar en beeldend kunstenaar. Naast haar beeldende kunstpraktijk heeft ze Psychologie en Orthopedagogiek gestudeerd. In haar werk worden vaak onderwerpen uit de psychologie op een toegankelijke en luchtige manier besproken. Zo maakte ze een strip over seksuele intimidatie en is ze nu bezig met een animatiefilm over paniekaanvallen.

 

 

 Teken Workshop 
Tijdens de workshop op 27 maart wordt aandacht besteed aan hoe je je eigen ervaringen kunt omzetten in beeld en hoe je dit doet op een manier dat je er andere mensen mee kunt bereiken. Nieuwe Vide werkt hiermee richting de @stripdagenhaarlem in juni waarbij we willen nadenken over beeld, impact, persoonlijke verhalen en feminisme en podium geven aan politieke makers.

Teken of Leave It is een tweemaandelijkse avond bij Nieuwe Vide: voor illustratoren, makers en allerlei mensen die graag creëren. Tijdens deze avonden kunnen we samenwerken, van elkaar leren, of gewoon afzonderlijk maar zij aan zij aan individuele projecten werken. Maar Teken of Leave It is vooral een moment om te ontspannen en te creëren. Wij zorgen voor een ruimte en er is materiaal aanwezig om mee te experimenteren. Een avond per maand is er een open tekenavond – en op de andere avond een thematische workshop: deze wordt gegeven door een gastkunstenaar. De keer erop volgend is er dan weer een open tekenavond. etc.

Voor meer info volg @tekenorleaveit op Instagram.

 

Meld je aan via info@nieuwevide.nl of DM.

Teken Or Leave it informatie

Workshop: 10 euro
Open Draw: 3 euro donatie
Wij werken met een sliding scale, kun je het niet betalen? Kom toch!

 27.03.2024
18.30u deuren open, 19:00u workshop – 22:00u

Energieplein 69, Haarlem

Rolstoeltoegankelijk: ja / Rolstoeltoegankelijk toilet: nee
Meer lezen over toegankelijkheid


Haarlem Pas informatie

www.unajongenelis.nl

Teken or Leave it

Gedragscode

Route