Kunstlijn Activiteiten 2023- 04/05.11 & 11/12.11.2023

Activiteiten tijdens Kunstlijn & Ecotrip Festival

Spreading Seeds
We verlengen de expositie Spreading Seeds: Reflections on forming futures van Lola Maggi van 13 oktober t/m 12 November.
Tijdens Kunstlijn, de oudste atelier route van Nederland opent Nieuwe Vide de deuren en zal de expositie geopend zijn.

ARTCORE presenteert:’L’EAU’ – Kunstlijn weekenden 4 &5 November & 11 en 12 November
Artcore zal een eerste expositie tonen tijdens de Kunstlijn.
ARTCORE is een interdisciplinair Haarlems jongerenplatform waarbij het draait om kunst en design. 37PK en Nieuwe Vide zijn de thuisbasis voor ARTCORE. Deze kunstinstellingen openen hun deuren, geven een kijkje achter de schermen en bieden de jongeren van ARTCORE de ruimte om eigen projecten te realiseren. Team ARTCORE 2023 bestaat uit een groep van tien jongeren die samen met twee coaches, Marianne Hotske Hamersma en Duck Zwolsman ontdekken wat er zich afspeelt in de creatieve wereld van Haarlem en omstreken. Aan het eind van het traject realiseren de deelnemers zelf een project dat zichtbaar zal zijn voor publiek.

TATA-STATE –  28.10 t/m 12.11.2023 – Ecotrip Festival
Een overview van het project ‘a Tata State of Mind’ van onze studiokunstenaar TRIK en Eva Hilhorst; met werk van ArtEZ studenten, henzelf en leerlingen van het Sancta Lyceum Haarlem.

Open studios
Daarnaast zullen studiomakers uit het gebouw werk tonen. Janek Koza, Meli Kuhn, Anne Mul, Chris Muyres, Gosse van der Leij, Saskia Burggraaf en Kees van Leeuwen. In het tweede weekend is de studio van vioolbouwer Maarten Bolten, met beeldend werk van Kees Bolten ook geopend.

 

Aanvangstijden exposities: Vrijdag t/m Zondag 12-17:00
Kunstlijn: 4 & 5 Oktober en 11 & 12 Oktober.